Asiakkaat ja työnäytteet - katso tarkemmin klikkaamalla kuvia ja linkkejä.
Pyrimme aina selkeään, nuorekkaaseen ja innovatiiviseen kokonaisuuteen.

Arvontasivut.com

www.arvontasivut.com Keskustelualue Taitopeli Graafinen suunnittelu Graafinen suunnittelu

Sivuston kolmas versio julkaistiin 26.06.2007

Internet-sivut Arvontasivut.com on ONODRIMin omistama ja ylläpitämä kilpailusivusto. Saitti on yksi Suomen suosituimmista - sivustolla vierailee päivittäin yli 3000 kävijää. Arvontasivut.comiin voi muun muassa rekisteröityä, jolloin saa käyttöönsä sivuston kaikki ominaisuudet - käyttäjät näkevät mm. mihin kilpailuihin he ovat jo osallistuneet, voivat kirjoittaa foorumiin, muokata profiiliaan, katso tilastojaan ja tilastoida voittojaan. Sivuston ohjelmointikielenä on PHP ja tietokantana MySQL.

Keskustelualue Voittajat-foorumi on monipuolinen, Arvontasivut.comin ulkoasuun sovitettu keskustelualue. Sovelluksessa on muun muassa yksityisviesti-, haku- ja lainaa-toiminnot.

Taitopeli Taitopelit ovat viihdyttäviä ajanvietepelejä. Pelejä on yhteensä 10 erilaista. Palvelu on tuotettu yhdessä RedLynx-yrityksen kanssa.

Hallinta-alue, Postituslista Hallinta-alue pitää sisällään 8 kokonaisuutta, jotka sisältävät yhteensä kymmeniä eri osioita. Esimerkkinä tässä postituslista, jolle sivuston 15,000 rekisteröitynyttä käyttäjää voivat halutessaan liittyä. Hallinnasta on mahdollista lähettää viestejä koko postituslistalle, tietyille käyttäjäryhmille, käyttäjähaun hakutulosten perusteella tai vaikkapa yksittäiselle käyttäjälle.

Autokoulu Treeni

Autokoulu Treeni Autokoulu Treeni - Lukujärjestys Autokoulu Treeni - Lukujärjestys

Lukujärjestys-sovellus Autokoululle toteutettu web-pohjainen AJAX-sovellus, joka hakee koulun oppilaalle parhaiten sopivat aloitusajankohdat sekä tuntien lukujärjestykset. Toimipaikkoja voi valita yhden tai useita. Lisäksi sovelluksen loppukäyttäjä voi tulostaa oman kurssiohjelmansa PDF-tiedostoon, jonka voi helposti tallentaa koneelle tai tulostaa paperille. Sovelluksen hallinta on erittäin helppokäyttöinen, selkeä ja nopea.

Uutiset Uutiset-osio, joka on integroitu lukujärjestys-sovelluksen hallintaan. Uusin uutinen etusivulla, vanhemmat erillisessä osiossaan.

Kolarikorjaamo E. Haapamäki

Kolarikorjaamo E. Haapamäki Kolarikorjaamo E. Haapamäki Kolarikorjaamo E. Haapamäki

Internet-sivut Kolarikorjaamo E. Haapamäki Ky on tunnettu merkkikorjaamo Etelä-Pohjanmaalla. Sivusto on käyttäjäystävällinen, mutta näyttävä - huomaa esimerkiksi sivuston sisälle aukeavat suurennokset kuvista.

Lumoavan tanssin keskus

Lumoavan tanssin keskuksen asiakassivut Lumoavan tanssin keskuksen asiakassivut Lumoavan tanssin keskuksen asiakassivut

Asiakasjärjestelmä Amina / Lumoavan tanssin keskus on uusi tanssistudio, joka järjestää tanssikursseja Helsingin lisäksi usealla eri paikkakunnalla. Onodrim Netin tekemä asiakasjärjestelmä sisältää mm. asiakastietokannan, tilaus- ja laskutusjärjestelmän, kurssitietokannan sekä postituslistan. Vaativa projekti on toteutettu PHP:n ja MySQL:n avulla.

Riedeck

Extranet Extranet

Extranet Riedeck on kansainvälinen vuodevaatteiden valmistaja - toimintaa Euroopassa on jo 11 maassa. Yritykselle tehtiin myyntijärjestelmä auttamaan edustajien työtehtävien koordinoinnissa. Järjestelmän osia ovat lisäksi mm. graafinen tilastointi, tiedotuspalvelu ja henkilöstö-alue.

UMW Productions

UMW - Under My Wings UMW - Yhtyeet UMW - Under My Wings

Sisällönhallintajärjestelmä UMW Productions Oy on nuorekas ohjelmatoimisto, joka tarjoaa valmiita ja asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöityjä musiikki- ja kulttuuriesiintymispalveluita sekä yrityksille, yhteisöille että yksityisille henkilöille. Toteutimme yritykselle uuden Internet-sivuston sisällönhallintajärjestelmällä, joka mahdollistaa sivuston täydellisen hallinnan helppokäyttöisen hallintapaneelin avulla.

07.02.2010
Broken Thought
26.01.2010
Wasting Daylight