Uuden ajan konsultointi yhdistää yrityksesi strategian ja prosessit informaatioteknologian avustamana, ja tehostaa yrityksesi operaatioita. Suunnittelemme ja toteutamme korkeatasoisia Internetiin pohjautuvia ICT-ratkaisuja asiakkaan toivomuksien mukaan.

Olemme myös Enterprise 2.0 -järjestelmien (social collaboration software) asiantuntija.

Mobiilimarkkinointi

Käytössämme on viestinlähetyspalvelu, joka voidaan räätälöidä täysin yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Palvelua voidaan käyttää esimerkiksi tuotteiden lanseeraamisessa, tapahtumista tiedottamisessa tai mobiilikilpailujen järjestämisessä.

Verkkosovellukset

Ratkaisumme pohjautuvat aina Internetiin ja niitä voi täten käyttää mistä päin maailmaa tahansa - jopa matkapuhelimella.
  • Tilaustyönä, tarpeidesi mukaan
Asiakas kertoo perustarpeensa. Keskustelemme yhdessä vaihtoehdoista ja parhaasta mahdollisesta ratkaisusta. Toteutamme parhaan mahdollisen järjestelmän, joka on toimiva ja nykyaikainen vielä useidenkin vuosien päästä. Esimerkkejä:
  • (Extranet) Yritys-asiakas -suhteet
  • (Extranet) Yritys-työntekijä -suhteet
  • Lukujärjestys
  • Verkkokauppa
  • Kuvagalleria
Extranet on yritykselle ja sen sidosryhmille rakennettu verkkopalvelu, jota voivat hyödyntää esimerkiksi asiakkaat, edustajat, yhteistyökumppanit, jälleenmyyjät ja tavarantoimittajat. Extranet suojataan salasanalla, joten sinne voidaan sijoittaa esim. tuotedokumettien, hinnastojen ja tiedotteiden lisäksi luottamuksellista materiaalia. Extranet parantaa yrityksesi tehokkuutta huomattavasti. Esimerkkinä myyntijärjestelmä, jonka avulla yrityksen edustajille ei tarvitse tulostaa päivittäin listaa tapahtumista, myyntikilpailujen tuloksista yms. Lisäksi myyntijärjestelmään voidaan lisätä henkilöstön yhteystiedot ja jokaiselle työntekijälle (tai vaikka kaikkille yhtäaikaa) voidaan lähettää sähköpostia helppokäyttöisellä web-lomakkeella.

Internet-sivut

Asiakkaan mielipide: "Nykyaikaisella yrityksellä on oltava nykyaikaiset verkkosivut". Laadukkaat Internet-sivut muodostavat uskottavan kuvan yrityksestä ja luovat vankan pohjan laajalle asiakaskunnalle. Luomme sivuston, joka on selkeä, yrityksesi näköinen kokonaisuus.

Oheispalvelut

ONODRIM voi hoitaa uusien verkkosivujesi päivityksen tai esimerkiksi sivujen ajankohtaista-osiota varten voidaan tehdä php-pohjainen päivitystyökalu.
  • Sivujen päivitys
  • Sisällönhallinta
Jos haluat teettää asiakaskyselyitä tai järjestää nettikilpailuja, helppo ja käytännöllinen valinta on ONODRIMin Oma kilpailu -sovellus. Palvelu on täydellinen työkalu nettikilpailun järjestämiseen.

Tästä Oma kilpailu -palveluun !
  • Kyselyt ja tutkimukset
  • Nettikilpailut

Graafinen suunnittelu

Kysy lisää ottamalla yhteyttä.

Ota yhteyttä ja kysy rohkeasti lisää tai käytä tarjouspyyntö-osion työkalua.

Katso ONODRIMin palveluita toiminnassa asiakkaat-sivulta.