07.01.2010 - Hyödynnä mobiilit kuluttajat: voita.mobi, arvonta.mobi

ONODRIM tarjoaa nyt mahdollisuuden vanhan ja uuden mainonnan yhdistämiseen. Hyödynnä perinteisen median nykyaikaiset kuluttajat tarjoamalla kiireiselle kulkijalle mahdollisuus osallistua kilpailuun mistä tahansa, milloin tahansa - matkapuhelimella.

Kilpailusi voi toimia esimerkiksi voita.mobi tai arvonta.mobi -osoitteessa. Käy osoitteissa matkapuhelimella ja huomaat, että ne on optimoitu mobiilikäyttöön. Voimme hankkia kampanjaa varten myös oman osoitteen.

Esimerkki 1:
Käyttäjä osallistuu kilpailuun antamalla puhelimellaan sähköpostiosoitteensa, ja saa osallistumisesta vahvistuksen sähköpostiinsa. Viestissä on linkki kampanjasivulle. Samalla käyttäjä voi esimerkiksi antaa luvan suoramarkkinointiin.

Esimerkki 2:
Käyttäjä osallistuu kilpailuun antamalla puhelimellaan sähköpostiosoitteensa, ja saa sähköpostiinsa linkin, jolla osallistuminen pitää varmistaa. Näin käyttäjä käy kampanjasivulla sekä tietokoneella että puhelimella. Samalla käyttäjä voi esimerkiksi antaa luvan suoramarkkinointiin.

Voimme käyttää palvelun hintaan kuuluvaa osallistumislomaketta tai räätälöidä kokonaan oman kokonaisuuden. Kilpailun data voidaan lähettää asiakkaan palvelimen kautta ja tallentaa asiakkaan tietokantaan tai se voidaan yhdistää Arvontasivut.comin Oma kilpailu –palveluun, jolloin osallistujatiedot tallentuvat Arvontasivut.comin järjestelmään ja ovat helposti käytettävissä.

Tehokkain medioissa, joissa käyttäjällä ei todennäköisesti ole mahdollisuutta käyttää tietokonetta - esimerkiksi julkisilla paikoilla näytettävissä mainoksissa: "osallistu heti: mene voita.mobi matkapuhelimellasi".

Kaikki tiedotteet

Kun kuljemme yhdessä eteenpäin, olemme aina askeleen edellä muita.